طرز تهیه کباب ادویه ای با پلوی بلغور
به گزارش سفر به کیش، امروز قصد داریم طرز تهیه کباب ادویه ای با پـلوی بـلغور را به شما آموزش می دهیم.

مواد مورد نیاز
فیله گوساله....... 750 گرم
پودر زیره ....1 قاشق چایخوری
فلفل چیلی.... یک دوم قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب کرده.....1 قاشق چایخوری
روغن زیتون ......2 قاشق سوپخوری
ماست.... 3 قاشق سوپخوری
سیر له کرده.....2 حبه
برگ نعنای خرد کرده..... 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه پلوی بلغور
بلغور جو یا گندم.... 150 گرم
نمک ..... یک هشتم قاشق چایخوری
کشمش ...... 100 گرم
قیسی خرد کرده ....100 گرم
روغن زیتون..... 5 قاشق سوپخوری
روش تهیه
فیله گوساله را به تکه های درشت خرد کنید و همراه با زیره، فلفل چیلی، تخم گشنیز، روغن زیتون، ماست، سیر و نعنا، در کاسه مناسبی بریزید. رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید. آن گاه فیله را به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید. سپس پلوی بلغور را در دیس مناسبی بکشید، کباب را رویش بگذارید و میل کنید.
روش تهیه پلوی بلغور: بلغور را دو ساعت بخیسانید و در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن گاه بلغور و نمک را در آب جوش بریزید و 5 دقیقه، بپزید. سپس آن را در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود. بلغور، کشمش، قیسی و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
خواص بلغور
بلغور گندم یا گندم شکسته نوع کمتر شناخته شده ای از دانه کامل گندم دوروم است و در مقایسه با کربوهیدرات هایی که با گندم فرآوری شده یا غنی شده درست شده اند، بلغور گندم منبع بهتری از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر، آنتی اکسیدان ها و ریزمغذی هاست.
بلغور چربی کمی دارد، میزان زیادی مواد معدنی مثل منگنز، منیزیم و آهن دارد، ضمن اینکه منبع خوبی از پروتئین های گیاهی است.
منبع: گردشبان