دروغگویی با آمارهای اقتصادی دروغ تر

به گزارش سفر به کیش، نظرسنجی های منابع مستقل در آمریکا می گویند محبوبیت ترامپ طی ماه های اخیر به زیر 40 درصد سقوط کرده و او در مقایسه با روسای جمهوری پیشین آمریکا در موضعی ضعیف تر برای انتخابات سال آینده قرار گرفته است.

دروغگویی با آمارهای اقتصادی دروغ تر

به گزارش گروه رسانه های خبرنگاران، صادق امامی طی یادداشتی نوشت: برای صحت هر آنچه دونالد ترامپ می گوید نیاز به راستی آزمایی است، اما تنها در یک صورت دیگر نیازی به راستی آزمایی نیست و آن هم وقتی که ترامپ برای ادعاهایش، سراغ آمار و ارقامی می رود که از اساس نادرست است. می گویند وینستون چرچیل گفته است: دو جور دروغ داریم؛ یکی دروغ های بی شرمانه و یکی هم ارائه آمار و ارقام. هرچند زمانی که نخست وزیر بریتانیا این جمله را گفته، دونالد ترامپ وارد سیاست نشده بود ولی این گفته چرچیل بهترین توصیف برای فردی است که توانسته در 830 روز بیش از 10 هزار بار دروغگویی یا ادعاهای نادرست را بشکند. به عبارت بهتر دونالد ترامپ روزانه 12 دروغ با و بدون آمار و ارقام می گوید. رئیس جمهور آمریکا اخیرا نیز در مجمع عمومی سازمان ملل ادعاهایی کرده است که با واقعیت آمریکا به ویژه در حوزه اقتصاد همخوانی ندارد. ترامپ مدعی شده سیاست های مالی رشدگرایانه اش، میزان اشتغال داخلی در آمریکا را به بالاترین حد در نیم قرن گذشته رسانده است و در کمتر از سه سال، 6 میلیون آمریکایی به روند اشتغال اضافه شده اند. او به این حد هم بسنده نکرده و گفته در همین سه سال توانسته 2.5 میلیون آمریکایی را هم از فقر خارج کند. حتی با فرض صحت دروغ های ترامپ، نه نظرسنجی ها رشد محبوبیت او را نشان می دهند و نه مردم از وضع شان راضی ترند و نه آمارهای مالی این ادعا را همراهی می کنند. نظرسنجی های منابع مستقل در آمریکا می گویند محبوبیت ترامپ طی ماه های اخیر به زیر 40 درصد سقوط کرده و او در مقایسه با روسای جمهوری پیشین آمریکا در موضعی ضعیف تر برای انتخابات سال آینده قرار گرفته است.

همچنین براساس جدیدترین نظرسنجی که دانشگاه کوینیپیاک آمریکا منتشر کرده است، بیشتر مردم آمریکا معتقدند اقتصاد کشورشان در زمان دونالد ترامپ رو به وخامت رفته است. طبق این نظرسنجی که از سوی دانشگاه کوینیپیاک آمریکا اجرا شده، 37 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی گفته اند اوضاع مالی (در زمان ترامپ) بدتر شده است؛ این درحالی است که تنها 31 درصد از شرکت کنندگان گفته اند اوضاع (مالی) بهتر شده است. اگر نخواهیم این نظرسنجی ها را مبنایی برای دروغ بودن ادعاهای ترامپ در نظر بگیریم، آمار و ارقامی که نهادهای مالی در آمریکا منتشر می کنند، واقعیت اقتصاد این کشور در دوره ترامپ را به نمایش می گذارد.

یکی از وعده های اصلی ترامپ در انتخابات سال 2016، کم کردن بدهی ملی و کسری های تجاری آمریکا بود، اما برخلاف این ادعا، او بر بدهی 587 میلیارد دلاری آمریکا در سال 2016 به قدری افزوده است که کارشناسان پیش بینی کرده اند کسری فدرال در سال جاری میلادی به حدود یک تریلیون دلار برسد. سیاست های مالی ترامپ به رشد مالی این کشور نیز ضربه سنگینی زده است. نمودارهای مالی در آمریکا نشان می دهند رشد مالی ایالات متحده آمریکا درحال کند شدن است. تحلیلگران مالی، اجرای سیاست کاهش مالیات و جنگ تجاری با چین را دو مولفه تاثیرگذار بر کاهش رشد مالی آمریکا می دانند. اما همه چیز به این مساله محدود نمی شود. عمده طرفداران دونالد ترامپ در انتخابات سال 2016، طبقات ضعیف و پایین دستی بودند که مورد بی مهری سیستم حاکم بر آمریکا قرار گرفته بودند؛ افرادی که به هر دلیل از درآمد متناسبی برخوردار نبودند و گمان می کردند سرمایه آمریکا در کشورهای دیگر تولید شغل کرده است. آنها به ترامپ رای دادند، زیرا مدعی بود اول آمریکا است.

سه سال پس از آن ایام، مدیران ارشد شرکت های بزرگ آمریکایی در سرانجام نشستی که درباره وضعیت مالی آمریکا داشتند، بیانیه نگران کننده ای را منتشر کردند و در آن نوشتند که توزیع ناعادلانه درآمد و ثروت در این کشور به حدی رسیده که جامعه آمریکا اکنون نیازمند اقدام فوری است. بیزنس اینسایدر، مرکز سرشماری آمریکا به تازگی در گزارشی اعلام کرده ضریب جینی در این کشور که نشان دهنده شکاف طبقاتی است، در سرانجام سال 2018، به بالاترین رقم خود از سال 1967 میلادی رسیده است. براساس آخرین داده های سرشماری، تعداد خانواده هایی که درآمد 15 هزار دلاری یا کمتر از آن دارند، به نسبت سال 2007 کاهش یافته است و در عوض تعداد خانوارهایی که سالانه درآمد بیش از 250 هزار دلار دریافت می کنند، 15درصد رشد داشته است. همین افزایش مداوم نابرابری در آمریکا- براساس آنچه رسانه های آمریکایی نوشته اند- در رقابت های ریاست جمهوری سال 2020 به موضوعی اساسی تبدیل شده است که نامزدهایی مانند برنی سندرز و الیزابت وارن خواستار وضع سنگین تر مالیات بر ثروت هستند. احتمالا امروز که این نوشته را می خوانید، 12 دروغ بر حجم دروغ های دونالد ترامپ افزوده شده و باید دید او چند دروغ درباره آمار و ارقام اقتصاد رویایی آمریکا می گوید.

منبع:فارس

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 14 آبان 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: kishnet65.ir شناسه مطلب: 420

به "دروغگویی با آمارهای اقتصادی دروغ تر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دروغگویی با آمارهای اقتصادی دروغ تر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید