پلو با تن ماهی، غذای تند جنوبی
به گزارش سفر به کیش، اگر درگیر کار هستید و زمان زیادی برای تهیه یک غذای خوشمزه و مجلسی ندارید پلو تن ماهی را در فکر داشته باشید تا بتوانید در کمترین زمان این پلو را تهیه کنید.
پلو تن ماهی یکی از پلوهای بسیار معروف است و با طعم تند و تیزی که دارد، پلوی محبوب ایرانی ها است. شما می توانید این پلوی خوشمزه را به راحتی با تن ماهی و سبزی پلویی تهیه کنید. پلو تن ماهی یک غذای جنوبی است که با استفاده از ادویه های مختلف تهیه می شود. با خبرنگاران همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پلو تن ماهی
- پیاز بزرگ 1 عدد
- سیر 2 حبه بزرگ
- تن ماهی 1 عدد
- تمبر هندی 150 گرم (با هسته)
- زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، تخم گشنیز و نمک به اندازه لازم
- برنج 2 پیمانه
- سبزی پلویی 2 پیمانه
- شنبلیله خشک دلخواه
طرز تهیه پلو تن ماهی
مرحله اول
ابتدا برنج را خوب بشویید و با کمی نمک خیس کنید. تن ماهی را داخل قابلمه بیندازید و 20 دقیقه بجوشانید. سپس صبر کنید تا خنک شود و در آن را باز کنید. تمرهندی را داخل کمی آب گرم بریزید و هم بزنید تا باز شود. بعد از یک صافی عبور دهید تا هسته آن داخل صافی بماند و عصاره تمرهندی خارج شود.
مرحله دوم
در ادامه پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سیرها را پوست بگیرید و له یا رنده ریز کنید و به همراه پیاز تفت دهید.
مرحله سوم
در ادامه تن ماهی را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر و مزه ادویه ها به خورد تن ماهی برود. سپس تمرهندی را اضافه کنید و هم بزنید. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سبزی پلویی را به صورت فریزشده یا تازه آماده کنید.
مرحله چهارم
شما می توانید این پلو را هم به صورت کته و هم آبکش تهیه کنید. برنج را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و نرم شود. سپس آبکش کنید و سبزی پلویی را با کمی شنبلیله خشک اضافه کنید و هم بزنید. حالا کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید و از مواد تن ماهی لابه لای پلو بریزید و 40 دقیقه دم بگذارید. اگر به دستور پلوهای مخاوط علاقه دارید، چکدرمه مرغ غذای محبوب ترکمنی را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه پلو تن ماهی
- در افزودن نمک دقت کنید زیرا هم تمرهندی و هم تن ماهی حاوی نمک است.
- می توانید سبزی را حذف کنید.
- افزودن سیر دلخواه است و می توانید اندازه بیشتری بریزید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن مطالب بیشتر از آشپزی ته چین قارچ و بادمجان، غذای خوشمزه بدون گوشت را بخوانید.
منبع: پیام دلتا