طرز تهیه قورمه مرغ هندی خوشمزه و لذیذ

به گزارش سفر به کیش، قورمه مرغ هندی غذای خوشمزه ای می باشد که سس بسیار خاص و عالی دارد مزه اصلی این غذا سس آن است که باعث ایجاد طعم متفاوتی در مرغ می گردد.

طرز تهیه قورمه مرغ هندی خوشمزه و لذیذ

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور بمبئی ما را تجربه کنید.

مواد لازم تهیه قورمه مرغ هندی

مرغ :نیم کیلو

ماست :4 ق غ

رب گوجه : 1 ق غ

پودر فلفل قرمز و نمک : 1 ق غ

پودر زیره سبز:1 ق غ

پودر تخم گشنیز : 1 ق غ

آب لیمو ترش :1 ق غ

گشنیز تازه : مقدار کمی

مواد لازم سس:

شیر نارگیل :250 میلی لیتر

خامه :100 گرم

ماست :2 ق غ

رب :1 ق غ

سیر : یک حبه

بادام : ورقه شده 50 گرم

زنجبیل خشک : نصف ق چ

آب : یک لیوان

روغن :به میزان لازم

هل :3 عدد

پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز :به میزان لازم

گشنیز تازه : مقدار کمی

طرز تهیه قورمه مرغ

برای تهیه این غذای عالی ابتدا باید مرع را مزه دار کنید بدین منظور در ظرفی مناسب مزه دار کردن مرغ 4 قاشق ماست بریزید و آن را هم بزنید تا کاملا باز گردد برای راحتی کار می توانید از هم زن دستی بهره ببرید.

در ادامه لیمو ترش را به ماست اضافه کنید و هم بزنید. بعد از ترکیب این دو رب گوجه فرنگی را نیز به ماست اضافه کنید تا ماست تغییر رنگ بدهد سپس پودر فلفل قرمز،نمک، پودر تخم گشنیز، پودر زیره را به مواد ماست بیافزایید و هم بزنید تا پودر ها کاملا به خورد مواد برود.

سپس کمی گشنیز تازه بشورید خرد کنید و به مواد سس اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا سس شما حاضر گردد. در آخرین مرحله این بخش باید مرغ هایتان را درون سس بخوابانید و مرغ را دور از دسترس بچه ها در جای بگذارید تا حدود دو ساعت بماند و تا مواد به خورد مرغ ها برود.

تا مرغ ها مزه دار شوند شما به سراغ تهیه سس قورمه بروید.

قورمه با مرغ

در ظرف عظیم دیگری شیر نارگیل را به همراه ماست ترکیب کنید و کم کم آب را به آن ها اضافه کنید سپس بعد از اینکه این مواد با یکدیگر خوب ترکیب شدند پودر تخم گشنیز، فلفل، نمک، زنجبیل، و یک حبه سیر رنده شده را به مواد بالا اضافه نموده و دوباره آغاز کنید با هم زن هم بزنید تا خوب مخلوط شوند در آخر یک قاشق رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید تا تغییر رنگ بدهند.

در یک قابلمه حدود سه قاشق روغن مایع بریزید و هل هایی را که له نموده اید را تفت دهید بعد از گذشت چند ثانیه سسی که حاضر نموده اید را درون قابلمه بریزید و هم بزنید.

در ادامه خامه را به همراه بادام هایی که ورقه ورقه خرد نموده اید را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرغ هایی که در سس خوابانده بودید را در فر با دمای 190 درجه سانتی گراد، در طبقه وسط فر به مدت 35 تا 40 دقیقه بریان کنید و یا اینکه آن ها را کبابی کنید به هر دو صورت می توان این کار را انجام داد.

سپس مرغ هایتان را درون سسی که آماده نموده اید بریزید و خوب با سس مخلوط کنید تا مواد سس به خورد مرغ ها برود.

مرغ هندی شما حاضر است شما می توانید این غذا را با گوجه گیلاسی و جعفری تزئین کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 14 فروردین 1400 بروزرسانی: 14 فروردین 1400 گردآورنده: kishnet65.ir شناسه مطلب: 1523

به "طرز تهیه قورمه مرغ هندی خوشمزه و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قورمه مرغ هندی خوشمزه و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید