چای داغ پرتقال یک نوشیدنی دلچسب
به گزارش سفر به کیش، چای داغ پرتقال؛ یک نوشیدنی داغ در تمام روزهایی که پرتقال باشد مخصوصا هنوز که پرتقال هم زیاد است بسیار دلچسب و گوارا است.
- تعداد: 1 نفر
- زمان تهیه: 10 دقیقه
مواد لازم
- یک عدد چای کیسه ای با طعم دارچین
- نصف پیمانه آب جوش
- 3 قاشق غذاخوری آب پرتقال
- 4.5 قاشق چایخوری آب لیموترش
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- فیله پرتقال
- چوب دارچین
طرز تهیه
- چای کیسه ای را در قوری دم کنید. سپس کیسه چای را خارج کنید. آب لیمو، آب پرتقال و وانیل را اضافه کیند و هم بزنید.
- آن را داخل لیوان بریزید و داخل هر لیوان، چند تکه فیله پرتقال و چوب دارچین بریزید.
- برای اینکه طعم شیرینی داشته باشد، می توانید یک پیمانه شکر نیز اضافه کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 177
- کربوهیدرات: 21 گرم
- کربوهیدرات: 21 گرم
- سدیم: 3 میلی گرم
- پتاسیم: 45 میلی گرم
- کلسیم: 10 میلی گرم
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: kishnet65.ir
شناسه مطلب: 2110
به "چای داغ پرتقال یک نوشیدنی دلچسب" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "چای داغ پرتقال یک نوشیدنی دلچسب"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید