طرز تهیه ته چین ماهی فوق العاده و بی نظیر

به گزارش سفر به کیش، اگر علاقمند به درست کردن ته چین و ماهی هستید برای شما دستور تهیه ته چین ماهی را در این بخش از غذاهای ایرانی در نظر گرفته ایم.

طرز تهیه ته چین ماهی فوق العاده و بی نظیر

با ما همراه باشید و با تور ارزان چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از بیتوته

مواد لازم:

ماهی قزل آلا

دو عدد

روغن مایع ذرت

یک پیمانه

برنج

پنج پیمانه

سبزی پلو

چهار پیمانه

سیر تازه خردشده

نصف پیمانه

نمک و فلفل

به میزان لازم

زعفران

به میزان لازم

ماهی ها را تمیز شسته و استخوان آنها را جدا می کنیم. مقداری نمک، فلفل و زعفران به آنها می زنیم تا مزه دار شوند. در این فاصله برنج را که از شب قبل همراه نمک خیس نموده ایم با سبزی پلو آبکش می کنیم. سپس ماهی را از طرفی که گوشت دارد در ماهیتابه سرخ می کنیم و طرف دیگر که پوست ماهی می باشد را ته ماهیتابه قرار داده و برنج آبکش شده را روی آن می ریزیم. ماهی دوم را کاملا سرخ نموده و سر آن را جدا می کنیم و در ماهیتابه گذاشته و بقیه برنج و سیر تازه را روی آن می ریزیم. در ظرف کوچکی، نصف پیمانه آب و بقیه روغن را ریخته روی حرارت می گذاریم. زمانی که به جوش آمد روی برنج می ریزیم و در ظرف را با فویل آلومینیومی بسته و آن را یک ساعت روی حرارت ملایم دم می کنیم. نهایتاً، در ظرف موردنظر برگردانده و مطابق شکل تزئین می کنیم

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 19 دی 1399 بروزرسانی: 19 دی 1399 گردآورنده: kishnet65.ir شناسه مطلب: 1362

به "طرز تهیه ته چین ماهی فوق العاده و بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته چین ماهی فوق العاده و بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید