خطرات نگهداری آب لیمو در بطری پلاستیکی

به گزارش سفر به کیش، باشگاه خبرنگاران/ نرگس جوزدانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره عوارض نگهداری آبلیمو در ظروف پلاستیکی گفت: ظروف پلاستیکی یا پت هایی که وجود دارند حاوی بیوفسفونیل A هستند، که می توانند در مجاورت اسید به موادی تبدیل شوند که برای بدن مضر هستند.

خطرات نگهداری آب لیمو در بطری پلاستیکی

او درباره بهترین ظروف برای نگهداری مواد اسیدی گفت: بهترین روش برای نگهداری آبلیمو و دیگر مواد اسیدی یا حتی رب گوجه فرنگی استفاده از ظروف شیشه ای و استیل است، چرا که این ظروف در برابر اسید هیچ واکنشی از خود نشان نمی دهند.

جوزدانی شرح داد: استفاده از ظروف پلاستیکی برای نگهداری از آبلیمو می تواند باعث بروز سرطان های گوناگون در افراد شود؛ بنابراین استفاده از این روش به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

او افزود: ظروف پلاستیکی برای نگهداری هر نوع ماده غذایی می تواند منجر به ضرر و زیان در بدن شود. بسیاری از افراد آبلیموی به اصطلاح طبیعی را با ظرف پلاستیکی از مغازه ها خریداری می کنند، این روش تهیه شده اصلا مناسب نیست. برای پیشگیری از ابتلا به سرطان توصیه می شود به هیچ عنوان از ظروف پلاستیکی برای نگهداری مواد اسیدی مانند آبلیمو، آبغوره و سرکه استفاده نکنید.

این متخصص تغذیه توصیه کرد: بعد از ریختن آبلیمو و آبغوره در داخل ظروف شیشه ای، بهتر است ظرف شیشه ای را داخل آب جوش قرار دهید تا تمام آنزیم ها و باکتری های آن از بین رود؛ انجام این روش باعث می شود تا امکان رشد قارچ ها از بین برود و احتمال کپک زدن کاهش یابد.

او در پایان گفت: به یاد داشته باشید که نگهداری آبلیمو و آبغوره در آفتاب، باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در آنها می شود؛ چرا که ویتامین C موجود در آبلیمو و آبغوره هنگام قرار دریافت در زیر نور خورشید از بین خواهد رفت. ظروف شیشه ای برای نگهداری مواد اسیدی باید تیره رنگ باشد تا نور کمتری از آنها عبور کند.

منبع: همگردی
انتشار: 5 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: kishnet65.ir شناسه مطلب: 1026

به "خطرات نگهداری آب لیمو در بطری پلاستیکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خطرات نگهداری آب لیمو در بطری پلاستیکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید