بیش از 3 میلیون کیلوگرم گوگرد از استان مرکزی به چین صادر شد
به گزارش سفر به کیش، مدیر پخش فرآورده های نفتی منطقه مرکزی گفت: در شهریورماه 94 میزان 3 میلیون و 537 هزار و 700 کیلوگرم گوگرد به کشور چین صادر شده است.

با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید و از قدیمیترین تاریخچه آسیا دیدن کنید و از دیوار چین در پکن عبور کنید و به نمایشگاه گوانجو رفته و در خیابانهای شانگهای قدم بزنید.
به گزارش خبرنگاران از اراک، کرامت ویس کرمی ظهر امروز در مراسم افتتاح نخستین صندلی بنزین و گازوئیل در شهر آوه گفت: تامین بنزین و گازوئیل یکی از احتیاجهای مهم در منطقه آوه محسوب می گردد که با افتتاح این صندلی این احتیاج برآورده شده است.
وی اضافه نمود: به دنبال افتتاح این صندلی در شهرستان ساوه نیز تعداد 2 صندلی بنزین و 2 صندلی سوخت سی ان جی راه اندازی می گردد.
مدیر پخش فرآورده های نفتی منطقه مرکزی توضیح داد: توسعه منطقی و موزون صندلی های عرضه فرآورده های نفتی در سطح کشور با هدف تامین رفاه و تسهیلات برای مردم و تعریف صندلی به عنوان یکی از مولفه های شهر سالم در راستای دسترسی آسان شهروندان، جلوگیری از اتلاف سوخت و ترغیب بخش خصوصی به سرمایه گذاری در کلان شهرها، از اهداف عالی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی است.
ویس کرمی با اشاره به راه اندازی این صندلی در آوه گفت: این صندلی به عنوان نخستین صندلی بنزین و گازوئیل در زمینی به مساحت 2 هزار متر مربع و تعداد 4 پمپ بنزین و 2 پمپ گاز در آن تعبیه شده است.
وی ادامه داد: اعتبار هزینه شده برای ایجاد و بهره برداری از این صندلی مبلغی معادل با یک میلیارد و 500 میلیون تومان است که به همکاری بخش خصوصی تامین شده است.
مدیر پخش فرآورده های نفتی منطقه مرکزی اعلام کرد: با توجه به بحث مهم اشتغالزایی برای جوانان با راه اندازی و بهره وری از این صندلی تعداد 20 نفر به شکل مستقیم صاحب شغل می شوند.
ویس کرمی با اشاره به صدور گاز مایع به افغانستان و پاکستان در شهرویور ماه سال 94 گفت: در شهریور 94 میزان یک میلیون و 626 هزار و 130 کیلوگرم گاز مایع به کشور پاکستان و سه میلیون و 91 هزار و 70 کیلوگرم از این فرآورده به افغانستان صادر شده است.
وی اضافه نمود: آمارها نشان می دهد که استان مرکزی با توجه به شاهراه بودن خود ماهانه هزار میلیون لیتر فرآورده نفتی و روزانه 700 هزار بشکه نفت خام به وسیله تاسیسات لوله و مخابرات نفت مرکزی منتقل می نماید.
منبع: تسنیم