آشی ترشی یا آش برگه؛ غذای اراکی و خوشمزه

به گزارش سفر به کیش، آشی ترشی یا آش برگه از غذاهایی است که در اراک پخت می گردد. آشی که برخلاف دیگر آش ها که معمولا در فصل های سرد سال طبخ می گردد، می توان آن را به علت محتویاتش در هوای گرم نیز آماده کرد.

آشی ترشی یا آش برگه؛ غذای اراکی و خوشمزه

مواد لازم:

لوبیا چیتی پخته: 1 پیمانه

رشته آشی: 250 گرم

نخود پخته: 1 پیمانه

عدس پخته: 1 پیمانه

برگه زردآلو ترش : 2 پیمانه

سبزی آش: 500 گرم

شیره یا شکر: 1/2 پیمانه

سرکه قرمز: 1 پیمانه

سیر سرخ شده: 4 حبه

پیاز: 2 عدد

چغندر: 1 عدد

نمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا در ظرف روغن ریخته و پیازهای خرد شده را در آن سرخ کنید.

2. در مرحله بعد زردچوبه و فلفل و نمک را به آن اضافه نموده و کمی تفت دهید و بعد چغندرهای خردشده را به غذا اضافه کنید.

3. یک لیتر آب به آن اضافه نموده تا چغندرها کاملا پخته گردد.

4. سبزی های خرد شده را به آش اضافه نموده و آلوها یا برگ قیصی خیس خورده و شسته شده را به همراه رشته آش اضافه نموده و هم بزنید.

5. حبوبات پخته شده و شیره انگور و بعلاوه سرکه را در مراحل آخر اضافه نموده و درب ظرف را بسته تا این که آش جا بیافتد.

6. اگر در مراحل پخت آب اضافه نکنید آش خوش رنگ تر خواهد شد.

7. این آش را به ذائقه خود می توانید ترش تر درست کنید یا آنکه به جای شیره و سرکه که طعم آن را ملس می نماید، کشک بزنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 26 مهر 1401 بروزرسانی: 26 مهر 1401 گردآورنده: kishnet65.ir شناسه مطلب: 2147

به "آشی ترشی یا آش برگه؛ غذای اراکی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشی ترشی یا آش برگه؛ غذای اراکی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید