فوت و فن آموزش درست کردن انواع بستنی به بچه ها
به گزارش سفر به کیش، همه شما مادر ها معمولا تمام هم و غمتان این است غذایی بپزید که باب طبع و سلیقه بچه هایتان باشد تا شاید آن ها میل و رغبت بیشتری به خوردن پیدا نمایند، ولی آیا تا به حال به این فکر نموده اید که لااقل ماهی یک بار هم که شده شرایطی را فراهم کنید تا بچه ها خودشان - البته با نظارت خودتان - آشپزی نمایند؟
با این کار هم آن ها تفریحی آموزنده خواهند داشت و هم شما به مقصودتان می رسید.
علاقه نشان ندادن بچه ها به خوردن میوه و آبمیوه از جمله معضلات پدر و مادرهاست؛ در حالی که شما می توانید میوه ها و آبمیوه ها را در قالب بستنی یخی به خوردشان بدهید. این کار یک مزیت مهم دیگر هم دارد؛ اینکه در این تابستان بچه ها را از مصرف بستنی یخی های کارخانه ای بی خاصیت و گاهی هم مضر نجات داده و بستنی یخی های سالم خانگی را جایگزین آن ها نموده اید.
شرح: درست کردن این بستنی مثل هر غذا و خوراکی دیگری چند مرحله دارد که در هر مرحله برخی از کار ها را باید شما به عنوان پدر و مادر انجام دهید و برخی ها را به خود بچه ها بسپارید. طبیعی است که بچه ها هرچه بزرگ تر باشند دخالت شما کمرنگ تر می گردد.
شما به این چیز ها احتیاج دارید
شما بزرگترها:
هندوانه و طالبی یا خربزه یا هر میوه مورد نظر دیگر را پوست بکنید و با چاقو به تکه های بزرگ به قطر یک و نیم سانتی متر درآورید و آماده در اختیار بچه ها قرار دهید.
شما بچه ها:
تکه های میوه را روی تخته آشپزخانه بگذارید و با فشار دادن قالب های مختلف شیرینی پزی روی میوه ها، آن ها را قالب بزنید. حالا شما یک عالمه میوه دارید که به شکل آن قالب های ماه و ستاره و ماهی و... درآمده اند.
شما بزرگترها:
قالب های بستنی چوبی را روی یک سینی بچینید و از طرفی دیگر آبمیوه یا شربت مورد نظر را داخل شیشه یا پارچ بریزید و آماده بگذارید.
نکته: اگر آبمیوه های انتخابی خیلی پررنگ نیستند با استفاده از کمی پودر یا قطره رنگ مخصوص غذا آبمیوه را رنگی کنید.
شما بچه ها:
حالا نوبت شماست که در هر قالب چندتا از میوه های قالب زده شده را بچینید. در هر بستنی دو تا میوه کافی است. فقط توجه داشته باشید بهتر است که میوه های یک بستنی یک شکل نباشند.
شما بزرگترها:
دوباره نوبت به شما رسید. اگر فرزندتان کمتر از ده سال دارد که مرحله پر کردن قالب ها با شربت یا آبمیوه را باید خودتان انجام دهید و اگر فرزندتان بزرگ تر است، به او یاری کنید و هر کدام از قالب های بستنی را با یک آبمیوه یا شربت پر کنید. فقط توجه داشته باشید رنگ میوه ها و رنگ شربت با هم متفاوت باشند تا تکه های میوه در شربت معلوم باشند و زیبا نشان داده شوند.
شما بزرگترها:
این کار دیگر مخصوص خودتان است. با دقت فراوان قالب ها را به فریزر منتقل کنید و تا زمانی که بستنی کاملا سفت نشده و به اصطلاح نگرفته است آن را از فریزر خارج نکنید.
شما بچه ها:
مرحله نظارت با شماست. هر یک ساعت یک بار در فریزر را باز کنید و با یک قاشق چک کنید که بستنی سفت شده یا نه؟ ولی یادتان باشد مرتب در فریزر را باز و بسته نکنید. هر یک ساعت یک بار یادتان باشد.
شما بچه ها و بزرگ ترها:
بعد از اینکه بستنی ها سفت شدند آن ها را از فریزر خارج نموده و چند ثانیه به صورت وارونه زیر شیر آب سرد روان بگیرید تا بستنی از قالب جدا گردد. فقط مراقب باشید که این کار را طولانی انجام ندهید، چون خود بستنی آب می گردد.
منبع: همشهری آنلاین
منبع: فرارو