عکس های شگفت انگیز از معبدی رنگارنگ در دل یک غار
به گزارش سفر به کیش، یکی از مرموزترین و عجیب ترین غارهای دنیا، غار باتو در مالزی است که قدمت آن به 400 میلیون سال می رسد.
در کنار برج های مجذوب کننده پتروناس کوالالامپور، مرکز کشور مالزی، می توانید به یکی از محبوب ترین جاذبه های طبیعی این شهر، غارهای باتو سفر کنید. این غارها با معبدهای رنگارنگ بسیار چشم گیر و متمایز هستند.
غارهای باتو یکی از بزرگ ترین زیارتگاه های هندو ها را در خارج از کشور هند، در خود جای داده اند؛ اما همواره زیارتگاهی درون این غار وجود نداشت. مدتی پیش از شکل گیری این معبدها مردم بومی منطقه و مهاجران چینی در این غارها به جمع آوری کود خفاش (Guano) می پرداختند.
در سال 1878 میلادی، یک طبیعت شناس آمریکایی به نام ویلیام هورنادی (William Hornaday) کشف کرد که غارهای باتو بیش از 400 سال قدمت دارند و بعضی ورودی های آن پناهگاه گروهی از مردم بومی تموان (Temuan people) بوده است.
یک دهه پس از کشف هورنادی، غارهای باتو توجه تامبوسامی پیلای (Thamboosamy Pillay)، رهبر جامعه هندوها در مالزی، را به خود جلب کرد. در سال 1891 به دستور او معبدی برای خدای هندوها موروگان (Lord Murugan) در این مکان ساخته شد و از آن سال، جشن تایپوسام (Thaipusam) در آن برگزار می گردد. در سفر به غار باتو می توانید از مجسمه هایی تماشا کنید که در درون تپه ها گنجانده شده اند؛ اما مجسمه طلایی لرد موروگان با حدود 42 متر طول، بیش از بقیه توجه ها را به خود جلب می نماید. این مجسمه در مقابل ورودی اصلی غار باتو قرار گرفته است.
برای رسیدن به بالای غار اصلی باتو و تماشای چشم انداز منحصربه فرد از فراز آن، باید حدود 272 پله را پشت سر گذاشت. ورود به این مجموعه هزینه ای ندارد؛ اما می توان با پرداخت هزینه ای، صخره نوردی را نیز در غار باتو تجربه کرد.
آیا تا به امروز در سفر به مالزی از جاذبه های طبیعی و معبدهای آن تماشا نموده اید؟ تا چه به غارنوردی علاقه مند هستید؟ در خصوص فرهنگ و آیین هندوها تا چه میزان اطلاعات دارید؟ در صورت تمایل تجربه تجربیات خود را از سفر به مالزی و بازدید از غارهای باتو با ما و مخاطبان خبرنگاران به اشتراک بگذارید.
منبع: کجارو