طرز تهیه مربای شیر خوشمزه و مقوی

به گزارش سفر به کیش، در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه مربای شیر را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه مربای شیر خوشمزه و مقوی

به گزارش ، این هم دستور یک مربای خوشمزه که فکر کنم برایتان تازگی داشته باشد حتما آن را امتحان کنید، چون هم خیلی خوشمزه و هم مقوی هست.

این مربا را در آذری های عزیزمان می پزند.

شیر پرچرب (شیر پاستوریزه نباشد بهتر است) 2/5 لیتر

شکر 400 گرم

شیره انگور 1 لیوان

لیمو 1 عدد

ابتدا شیر و شکر را روی گاز می گذاریم تا جوش بیاید بعد شیره انگور را اضافه می کنیم و بعد آب لیمو را هم اضافه می کنیم که به صورت گلوله های درشت در بیاید هم نمی زنیم تا خرد نشود و می گذاریم بجوشد تا قوام بیاید وقتی که قوام آمد مربایمان آماده است.

اگر به نظرتان شیرینی آن کم است یک مقدار دیگر شیره انگور اضافه کنید؛ و بهتر است که این مربا را با شیر های کیلویی که در لبنیاتی ها هست درست کنید.

منبع: بیتوته

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 14 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: kishnet65.ir شناسه مطلب: 877

به "طرز تهیه مربای شیر خوشمزه و مقوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای شیر خوشمزه و مقوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید