طرز تهیه مربای شیر خوشمزه و مقوی
به گزارش سفر به کیش، در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه مربای شیر را به شما آموزش دهیم.

به گزارش ، این هم دستور یک مربای خوشمزه که فکر کنم برایتان تازگی داشته باشد حتما آن را امتحان کنید، چون هم خیلی خوشمزه و هم مقوی هست.
این مربا را در آذری های عزیزمان می پزند.
شیر پرچرب (شیر پاستوریزه نباشد بهتر است) 2/5 لیتر
شکر 400 گرم
شیره انگور 1 لیوان
لیمو 1 عدد
ابتدا شیر و شکر را روی گاز می گذاریم تا جوش بیاید بعد شیره انگور را اضافه می کنیم و بعد آب لیمو را هم اضافه می کنیم که به صورت گلوله های درشت در بیاید هم نمی زنیم تا خرد نشود و می گذاریم بجوشد تا قوام بیاید وقتی که قوام آمد مربایمان آماده است.
اگر به نظرتان شیرینی آن کم است یک مقدار دیگر شیره انگور اضافه کنید؛ و بهتر است که این مربا را با شیر های کیلویی که در لبنیاتی ها هست درست کنید.
منبع: بیتوته
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 14 اردیبهشت 1399
بروزرسانی: 6 مهر 1399
گردآورنده: kishnet65.ir
شناسه مطلب: 877
به "طرز تهیه مربای شیر خوشمزه و مقوی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای شیر خوشمزه و مقوی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید