بودجه تخصیصی توسعه بخش کشاورزی کافی نیست
به گزارش سفر به کیش، رییس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: بودجه ای که برای توسعه بخش کشاورزی تخصیص می یابد کافی نیست.

به گزارش خبرنگاران، احمدعلی کیخا امروز (سه شنبه) در مراسم واگذاری امتیاز و انتقال دانش فنی فراوری و تکثیر بذر ارقام اصلاح گردیده محصولات کشاورزی به بخش خصوصی که در موسسه تحقیقات تهیه و اصلاح نهال و بذر واقع برگزار گردید؛ اظهار کرد: هر چند طی چند دهه گذشته کشور ما در بخش کشاورزی گام های رو به جلویی برداشته ولی هنوز به مفهوم واقعی توسعه در این بخش دست نیافته ایم.
وی ادامه داد: اگر می خواهیم در زمینه توسعه در بخش کشاورزی با برخی کشورها همطراز شویم باید به پژوهش و تحقیق در این بخش بیشتر اهمیت دهیم.
کیخا شرح داد: بدون شک بدون اقدامات پژوهشی و تحقیقاتی در هیچ حوزه ای نمی توان اهداف پیش بینی گردیده را آن طور که باید و شاید محقق کرد.
این مسئول در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اینکه برای توسعه بخش کشاورزی کمبود زمین نداریم؛ ابراز کرد: امروز اراضی کافی برای توسعه کشاورزی وجود دارد اما هنوز به تحقیقات توسعه ای آن طور که باید و شاید پرداخته نمی گردد.
کیخا در بخش دیگری از صحبت های خود به کمبود اعتبارات بخش توسعه ای کشاورزی اشاره نمود و گفت: بودجه ای که امروز به توسعه بخش کشاورزی تخصیص داده می گردد کافی نیست بنابراین باید از سوی دولت و سازمان برنامه و بودجه بازنگری در مورد بودجه وزارت کشاورزی انجام گردد.
وی شرح داد: بدون شک با تخصیص منابع مالی بیشتر می توان در حمایت از تحقیقات این عرصه و رسیدن به توسعه کشاورزی گام های مهمی برداشت.
منبع: خبرگزاری ایسنا