4 راه برای پیشگیری از مسمومیت غذایی در سفر
به گزارش سفر به کیش، سفر در ایام تعطیلات یکی از برترین گزینه ها برای گذران اوقاتی خوش در کنار خانواده و دوستان است؛ ولی این سفرها ممکن است با مخاطراتی مانند مسمومیت روبرو شوند؛ البته با چند راه چاره ساده می توان از این اتفاق ناخوشایند پیشگیری کرد. برای آشنایی با راه چارههای ساده جلوگیری از مسمومیت در سفر، در ادامه مطلب همراه خبرنگاران باشید.
حتما تا به امروز جمله معروف پیشگیری مهم ترین عامل کاهش بیماری ها است را شنیده اید؛ در واقع این جمله اصلی اساسی در زندگی روزمره و به ویژه در زمان سفر به شمار می رود. شاهد این مدعی، آمار ارائه شده در رابطه با افزایش بیماری های گوارشی همچون عفونت های ایکولی (E. coli) در طول سال گذشته است. بنابراین، برای داشتن خاطره خوشی از سفر فقط کافی است تا چند نکته ساده را رعایت کرد.
1. خودداری از نوشیدن آب شیر
اگر مقصد سفرتان یکی از کشورهای در حال توسعه است، از نوشیدن آب آشامیدنی از شیر آب خودداری نموده و همواره از آب بطری برای همه کارهای خود از جمله مسواک زدن بهره ببرید. بعلاوه اصلا از یخ نیز استفاده نکنید، زیرا ممکن است تا برای تهیه یخ از آب شیر استفاده شده و در نتیجه، یخ نیز حاوی باکتری یا ویروس باشد.
2. استفاده از سبزیجات پخته
بنا به اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها، سبزیجات دارای تخم و برگدار از مهم ترین عوامل ایجاد مسمومیت غذایی به شمار می روند. بنابراین، اگر در جایی حضور دارید که احتمال آلودگی آب در آنجا وجود دارد، بهتر است از سبزیجاتی بهره ببرید که کاملا پخته شده اند، زیا حرارت بالا باعث از بین رفتن باکتری ها می گردد.
3. پرهیز از غذاهای خیابانی
غذاهای خیابانی برخلاف رستوران ها در شرایط مناسب نگهداری نمی شوند؛ علاوه بر این، نحوه و زمان تهیه و تازگی مواد اولیه آن ها نیز کاملا مبهم است. ولی اگر علاقه مند به چشیدن طعم غذاهای محلی هستید، بهتر است غذاهایی را انتخاب کنید که در حرارت بالا کبابی شده اند.
4. مجهز باشید
اگر مدت زمان سفرتان بیش از 3 هفته است، حتما بعضی از داروهای پیشگیری مانند پپتو-بیسمول (Pepto-Bismol) را به همراه داشته باشید. نتیجه مطالعه ها نشان داده است که استفاده از 60 گرم شربت یا 2 عدد قرص جویدنی به مدت 4 بار در طول روز، قبل و در طول مسافرت خطر ابتلا به اسهال را در گردشگران کاهش می دهد.
منبع: کجارو / travelandleisure.com