نکات مهم در تهیه کرم کارامل و ژله خانگی

به گزارش سفر به کیش، در گزارش زیر نکاتی مهم در تهیه کرم کارامل و ژله را به شما آموزش می دهیم.

نکات مهم در تهیه کرم کارامل و ژله خانگی

به گزارش ، کرم کارامل را می توانید به صورت داغ یا سرد سرو کنید. اگر تمایل دارید که کرم کارامل را سرد میل کنید، بهتر است آن را به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را به خوبی بگیرد.

برای تهیه کرم کارامل می توانید به جای استفاده از چند قالب، از یک قالب پهن و کم عمق بهره ببرید.

کارامل خنک باید به سفتی و غلیظی عسل باشد.

اندازه شکر این نوع دسر خوشمزه را می توانید کاهش دهید.

اگر شما از شیر پاستوریزه استفاده نمی کنید، بهتر است قبل از مخلوط کردن شیر با خامه، شیر را بجوشانید و بعد از خنک شدن شیر آن را با خامه مخلوط کنید.

بعد از آماده شدن کرم کارامل می توانید آن را با انواع میوه ها به زیبایی تزیین کنید.

برای تهیه ژله چند رنگ، هر کدام از رنگ ها را که درست کردید، بگذارید ببندد و سپس ژله بعدی را اضافه کنید.

می توانید ته قالب، میوه قرار دهید؛ البته به تجربه ثابت شده است که وقتی آناناس و کیوی خام گذاشته می گردد، ژله به خوبی نمی بندد.

برای باز شدن بهتر پودر ژله، پودر ژلاتین را با کمی آب قاطی کنید و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری قرار دهید.

به طور معمول هر یک قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین باید با یک چهارم پیمانه آب سرد مخلوط گردد.

وقتی می خواهید به پودر ژلاتین آب اضافه کنید، میزان آب جوش و آب سرد، هر کدام سه چهارم لیوان باشد.

موقع برگرداندن ژله، یک لحظه قالب را در آب گرم بگذارید و بعد برگردانید.

منبع: خراسان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 18 خرداد 1399 بروزرسانی: 3 مهر 1399 گردآورنده: kishnet65.ir شناسه مطلب: 955

به "نکات مهم در تهیه کرم کارامل و ژله خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکات مهم در تهیه کرم کارامل و ژله خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید