رژیم غذایی پرچرب خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد

به گزارش سفر به کیش، نتایج تازه ترین آنالیز ها نشان می دهد رژیم های غذایی پرچرب ممکن است منجر به خطر بیشتر حملات قلبی گردد.

رژیم غذایی پرچرب خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگاران از فارس، نتایج تاز ه ترین آنالیز ها نشان می دهد رژیم های غذایی پرچرب ممکن است منجر به خطر بیشتر حملات قلبی گردد.

مطالعه ای به راهنمایی تیمی از محققان دانشگاه ردینگ نشان داد، مصرف رژیم های غذایی پرچرب ممکن است باعث فعال شدن بیش از حد پروتئین مخرب بیماری قلبی گردد و خطر حمله قلبی را افزایش دهد.

در مقاله ای که در ارتباطات تحقیقات بیوشیمیایی و بیوفیزیکی منتشر شده است ، محققان اثر تغذیه موش های دارای رژیم غذایی پرچرب بر سطح استرس اکسیداتیو بر روی سلول های قلب را آنالیز کردند و درنهایت تعیین شد، رژیم های غذایی پرچرب ممکن است منجر به خطر بیشتر حملات قلبی گردد.

سونبال نائورین باتی، از دانشگاه ردینگ و محقق این پژوهش می گوید: تحقیقات ما راهی را نشان می دهد که در آن رژیم پرچرب می تواند به سلول های عضلانی قلب ما آسیب برساند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 4 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 4 اردیبهشت 1400 گردآورنده: kishnet65.ir شناسه مطلب: 1563

به "رژیم غذایی پرچرب خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رژیم غذایی پرچرب خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید