رژیم غذایی پرچرب خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد
به گزارش سفر به کیش، نتایج تازه ترین آنالیز ها نشان می دهد رژیم های غذایی پرچرب ممکن است منجر به خطر بیشتر حملات قلبی گردد.

به گزارش خبرنگاران از فارس، نتایج تاز ه ترین آنالیز ها نشان می دهد رژیم های غذایی پرچرب ممکن است منجر به خطر بیشتر حملات قلبی گردد.
مطالعه ای به راهنمایی تیمی از محققان دانشگاه ردینگ نشان داد، مصرف رژیم های غذایی پرچرب ممکن است باعث فعال شدن بیش از حد پروتئین مخرب بیماری قلبی گردد و خطر حمله قلبی را افزایش دهد.
در مقاله ای که در ارتباطات تحقیقات بیوشیمیایی و بیوفیزیکی منتشر شده است ، محققان اثر تغذیه موش های دارای رژیم غذایی پرچرب بر سطح استرس اکسیداتیو بر روی سلول های قلب را آنالیز کردند و درنهایت تعیین شد، رژیم های غذایی پرچرب ممکن است منجر به خطر بیشتر حملات قلبی گردد.
سونبال نائورین باتی، از دانشگاه ردینگ و محقق این پژوهش می گوید: تحقیقات ما راهی را نشان می دهد که در آن رژیم پرچرب می تواند به سلول های عضلانی قلب ما آسیب برساند.
منبع: جام جم آنلاین