ادامه ممنوعیت فعالیت اتوبوس های شهری اهواز تا اطلاع ثانوی

به گزارش سفر به کیش، خبرنگاران/خوزستان رئیس سازمان اتوبوسرانی شهرداری اهواز از ادامه ممنوعیت فعالیت اتوبوس های شهری به منظور جلوگیری از گسترش ویروس کرونا خبر داد.

ادامه ممنوعیت فعالیت اتوبوس های شهری اهواز تا اطلاع ثانوی

کوروش سبزعلی در گفت و گو با خبرنگاران، در خصوص آغاز فعالیت اتوبوس های درون شهری اظهار کرد: در پی شیوع کروناویروس در خوزستان، برای سلامتی شهروندان و شکست کرونا، محدودیت و توقف فعالیت اتوبوس های درون شهری از 24 اسفندماه آغاز شد و همچنان فعالیت اتوبوس ها ممنوع است.

وی اضافه نمود: ما آمادگی فعالیت مجدد اتوبوس ها را داریم اما این کار باید با دستور ستاد مقابله با کرونای خوزستان آغاز شود بنابراین همچنان فعالیت اتوبوس های درون شهری تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

رئیس سازمان اتوبوسرانی شهرداری اهواز گفت: طبق نظر کارشناسان، با توجه به ازدحام جمعیت در حمل و نقل عمومی، در صورت فعالیت مجدد اتوبوس ها مردم بیشتر از منزل خارج می شوند و احتمال گسترش ویروس بیشتر می شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 14 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: kishnet65.ir شناسه مطلب: 945

به "ادامه ممنوعیت فعالیت اتوبوس های شهری اهواز تا اطلاع ثانوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ادامه ممنوعیت فعالیت اتوبوس های شهری اهواز تا اطلاع ثانوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید